perjantai 8. marraskuuta 2013

AHKERUUDEN MULTIHUIPENTUMA!


...näköiskuva miusta tän kaiken jälkeen...

Päätin, että tästä on kyllä nyt postattava ihan nyt heti, eikä viikon päästä, koska en oo näin ahkera ollu varmaan ikinä!
Oon viimesessä 2:SSA PÄIVÄSSÄ ommellu 2 vetskaria vaille valmista jumpsuittia (yhden eilen neljän jälkeen, kun pääsin kotiin työssäoppimasta ja toisen tänään työssäoppimispäivän päätteeksi). Asiakkainani ovat rakkaat siskopuoleni, joille lupasin kosketinsoitin "tunneista" vastapalvelukseksi itsetehdyt jumpsuitit. Nyt kun mietin niin ei tainnu mennä diilit ihan tasan, kun en vieläkään osaa nuotteja ja ainoat kappaleet, jotka osaan soittaa ulkoa ovat Adelen Skyfall ja Maroon5:en: Payphone...ja tietysti Ukko Nooan ja Jaakko kullanXD Nooo eiköhän näistä "soittotunneista" voida vielä neuvotella, tai no neuvotellaan >:D

 Eikä nää miun aherrukset olleet vielä tässä, EHEI, eihän tän postauksen otsikkona muuten olisi " ahkeruuden multihuipentuma" :´´D Joo siis, koska olen aina yhtä ajoissa ja järjestelmällinen... aloitin tän vuotiset isäinpäivälahja villasukat TÄNÄÄN. Yhen sain jo onneksi tehtyä, vaikka jouduinkii uhraamaan miun tän päivän tauot puikkojen heilutteluun... Toisenkin resorikin on jo aluillaan, joten ei pitäis tulla ihan hirvee kiire saada niitä valmiiksi sunnuntaiksi...pitäis.
Mutta tässä oli nyt nää miun aherrukset tältä erää:D Kuvia tulee sitten kunhan saan noi jumpsuittien vetskarit hommattua ja asennettua:D sitä odotellessa...  MAHTAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!:)

----------------------------------------------------------------3ssi---------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti