keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Elossa ollaan


Heti alkuun pahoittelut näinkin pitkästä hiljaisuudesta täällä blogin puolella. On ollu sellasta härdelliä ja myllerrystä tää miun elämä viimesen kuukauden ajan, et ei oo bloggaillu paljon käyny mielessä.

Oon siis ollu nyt kuukauden verran työssäoppimassa vanhalla ylä-asteellani käsityöavustajana, mikä on kyllä ollu armotonta treeniä miun luovalle-ajattelulle ja ongelmanratkuisu taidolle! Nimittäin siinä vaiheessa, kun oppilas saumuroi vahingossa reiän keskelle huppariaan, ei ohjekirjasta ole paljon iloa. On kyllä ollu ihan mukava huomata, kuinka paljon sitä oikeesti osaa ja vielä muitakin neuvoa, vaikka koulussa tuntuu siltä, ettei uskalla suoraa saumaakaan ommella ilman opettajan lupaa...

Oon tässä muuten piirrellyt aikas paljon viime aikoina, hakenut inspiraatiota tänä vuonna tehtävään kuvataidekoulun päättötyöhöni, jonka ois tarkoitus kruunata miun 12 vuotiset kuvataidekoulu "opinnot" :D Aihe on vaihtunu nii monta monituista kerta, että pelkään pahoin tuleeko tästä projektista koskaan valmista..mutta noista luonnoksista ja piirtelyistä teen sitten oman postauksen tässä ihan lähipäivinä.

Vielä vähän fiilistely musiikkia tähän loppuuun. Tää soi radiosta yksi sateinen, harmaa aamu, kun olin autossa matkalla työssäoppimaan ja mietin vaan hljaa itsekseni, että en siihen hetkeen ois voinu kyllä kauniimpaa kappaletta toivoa:)


-----------------------------------------------3ssi--------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti