lauantai 14. syyskuuta 2013

30 day challenge = kuukauden kidutus.


Päätin taas, että on aika kömpiä sohvan uumenista ja alkaa treenaamaan muutakin, kuin kirjoituksiin lukemista ja syömistä. Tunnetusti pitkäjänteisyys ei kuulu miun vahvimpiin puoliin, joten ajattelin turvautua 30 päivän treenihaasteeseen. Oon kerran aikaisemmin suorittanut tällaisen  haasteen ja ajattelin siirtyä tällä kertaa hieman monipuoliseempaan treenaamiseen, ettei kävis niinku viimeeks ku vaan miun jalat pumppautu XD

Tiedossa on vatsarutistuksia, kyykkyjä, lankkuja ja punnerruksia (verta, hikeä, kyyneliä...). En voi ikävä kyllä tätä miun ohjelmaa tähän postaukseen laittaa, koska sain sen valmiiksi monistettuna yhdeltä tutulta, enkä sitä sitten jälkikäteen onnistunut löytämään tuolta internetin ihmeellisestä maailmasta. Lisäilen sen sitten tänne myöhemmin, jos joku muukin pahaa-aavistamaton sohvaperuna tai sopivaa aamujumppaa etsiskelevä himotreenaaaja haluu lähteä mukaan.

Kerron kummiskin hieman nyt tästä haasteesta. Haastehan kestää tuon kuukauden, kuten jo kerroinkin ja kaikkia liikkeitä (lankut,kyykyt,punnerrukset...) tehdään samana päivänä ja joka 4. päivä on lepoapäivä.

Ensimmäisenä päivänä(...eli tänään xd) ohjelmassa olisi:

20 vatsarutistusta
50 kyykkyä
20 s lankussa
ja 20 punnerrusta

Tästä ne määrät sitten tasaisesti kasvavat siten, että viimeisenä päivänä (14.10) pitäis kyetä tekemään:

150 vatsarutistusta!
250 kyykkyä!
3 min lankussa!
ja 120 punnerrusta!

Laiton tän tänne, että en voi sitten lusmuilla, koska oon teiän kaikkien ( ...ehkä kolmen) lukijan edessä luvannut tän kunnialla suorittaa!

....syvällistä

En voi muuta ku pelolla aatella ja katella, et mitä tästä tulee, mut toivottavasti tuloksia!:D

------------------------------------3ssi--------------------------------------





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti