sunnuntai 15. syyskuuta 2013

...voihan svenska.





Pää on niin sekaisin kaikenmaailman KON-SU-KIE-PREistä ja S-AP-L-O-T-P-sta et alan varmaa koht ajattelakkii ruotsiksi...mikä ei ois kauheen kätevää miun sanavarastolla...

Oon koko päivän päntänny perjantaisiin ruotsinkirjallisiin ja alkaa pikkuhiljaa toi kaiken oleellisen sisäistämine tuntuu aika toivottomalt. Onneks kokeessa pitäis olla aika paljon monivalintaa...veikkaa ja voita taktiikka siis kunniaan tarvittaessa:D



Tää on taas niitä kertoja, kun kysyn iteltäni " miksi jäikään taas viimetippaan?" Myönnän oishan se ollu niin paljon kätevämpää hoitaa asiat mielummin hyvissä ajoin ja vähän kerrassaan, kuin viimeisenäiltana stressikuoleman partaalla, mutta kun sattuu olemaan niitä "tässä ja nyt...no okei saamattomia -ihmisiä" joilta on aika turha kysyy minkä vaihtoehdon näistä valitsisi:

a. luet syksyn kirjoituksiin, ettei sitten tule kiire syksyllä kun koulut alkaa.
b. lähdet mökille ja "unohdat" vahingossa kirjat kotiin.
c. teet jotain "tärkeämpää", mitä ei voi kuitenkaan kutsua lusmuiluksi (siivoat vaikka huoneesi) ja illalla sitten makaat sohvalla katsot leffaa hyvällä omallatunnolla, kun olet koko päivän niin napakasti ahkeroinut.
d. lähdet kaverille, eihän sitä tiedä milloin sitä muuten kerkeät, kun luet niin ahkerasti koko kesän.
e. luet tunnin ja päätät " nääh, ei tästä kuitenkaan oo mitään hyötyä, kun ei näitä sit kumminkaan enää syksyllä muista..." ja sitten vaan teet jotain kiinnostavampaa.

...voitte vaan arvailla mihin vaihtoehtoon päädyin...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti