perjantai 13. syyskuuta 2013

Onhan se eräänlaista katkaisuhoitoa tämäkin...

Sitä kun väitetään , että " en oo koukus facebookkiin, instagrammiin tai mihinkään, ihan hyvin pärjäisin ilmankii..." nii voin kyllä kehottaa et ottakaa viikoks käyttöö tämmöne hc mummoluuri, nii katotaa sit uudestaa! Oli kyl täydellien shokki ku xcoveri jouti huoltoon eikä kotonta löytyny muita toimivia puhelimia. Ei nettiä, kameraa saati piristäviä sovelluksia tai pelejä, ellei joku nyt satu erityisesti nauttimaan sudokuista...
Olin ekat pari päivää rehellisesti sanottuna niin häpeissäni, et en kyllä vapaaehtosesti tota kaivanu esiin bussissa tai kaupungilla. Ainoa riemu oli kavereitten hauskuuttaminen vanhoilla soittoäänirenkutuksilla ja pixelipeleillä. 

Mutta kuten jokainen ikuinen optimisti, miekii löysin täst paljon...no muutamia hyviä puolia:

1. Siinä missä miun xcoverin akku kestää käytössä 4 tuntia, mummoluurissa riitti virtaa koko viikoksi...iha itekkii yllätyin!:D
2. Kun torkkua ei osaa säätää ja oletusväli on 10 minuuttia niin on pakko herätä ajoissa...tai myöhästyä bussista.
3. Pinkkihän on aina pop, no matter what!;) 
4. Iskunkestävyys on ihan omaaluokkaansa, uskon et jopa miun duudsonipuhelinkii jäis kakkoseks, jos alettais viskoo näit vuoron perää parvekkeelta.
5. Olin unohtanu, kui kick ass näytönsäästäjät noihin vanhoihi Nokioihin saa! Pystyin jopa treenaa matikan kirjotuksiiki, ku näytönsäästäjänä oli matikan päässälaskuja...aika helppoja kylläkii mut kummiskii!
6. Kaikkihan tarvitsevat taskulamppua ja robottiäänistä puhuvaa kelloa? (...mietin vieläkii kenen idea oli laittaa nää toho puhelimee kameran sijaan...)

Miun onneks tänään tuli viesti, että "puhelimesi on nyt haettavissa huollosta" ja tää piina päättyy! Taian kaikesta ämpytyksestä huolimatta ollakkii aika somelainen muija;)

------------------------------3ssi--------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti